blogg.ahlund.se

30 Sep, 2010

Nya eniro.se

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Design & CSS|Teknik

Eniro, ny logotyp...

Vet inte om du lagt märke till att Eniro gjort en rejäl uppdatering av sin sajt? Man säger sig gjort det enklare att hitta exakt det du söker i närheten av där du befinner dig. Jag har egentligen inte hunnit kolla in sajten så noga. Nu vet jag inte om det är åldern som gör det… men jag får den där känslan av att det minsann var bättre förr. Missförstå mig rätt. Kartbilder och sökresultat m.m. må ha blivit bättre för varje större uppdatering, men jag gillar likförbaskat det något mera avskalade utseendet a’la Google eller hitta.se. Ska ta mig en ordentlig titt vid tillfälle. Jag kanske ändrar mig…

Eniro, gammal ful logotyp...

Hur som helst så tycker jag att den nya logotypen blev ett lyft. Den må vara lite ”2.0” och märket/symbolen är onekligen rätt lik Symantecs logga, men bättre blev det. Jag är ingen typograf eller värstings guru på typsnitt, men den gamla loggan var minsann något av de fulaste jag sett. Ett plus i kanten från mig vad gäller logotyp alltså.

Inga kommentarer till "Nya eniro.se"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...