blogg.ahlund.se

31 Jul, 2009

Musik just nu [juli 2009]

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Musik

Har inte lyssnat så mycket på Spotify i sommar. Däremot så går iPhonen varm, och några nya album har jag nog faktiskt lagt in. Skrev några korkade rader i förra månadens ”Musik just nu…” att jag inte längre behöver prioritera bort några favoriter när jag nu sitter med 16 Gb utrymme. Hrmf… borde väl ha lärt mig att man aldrig kan få tillräckligt mycket lagringsutrymme. Hade tänkt lägga in ett par filmer också, men då var det fullt.

Just nu spelas iallafall bl a:

  Ett hett tips är att försöka lägga vantarna på ett exemplar av Lidbergs album ”Russian tourette”. Instrumentalt och skitbra med en grym gitarrist. Sköna låtar, bra arr och riktigt snyggt producerat. Annars är det rätt tvära kast mellan Anna Ternheim och Kathleen Edwards (som jag kikade på live i våras) å ena sidan, och Judas Priest, Maiden och Jorn när man är på det humöret :-)

  2 kommentarer till "Musik just nu [juli 2009]"

  1 | David Elfström Lilja

  augusti 6th, 2009 klockan 9:52

  Avatar

  Du, läste din kommentar om DCFC… hoppas du inte missat ”The Open Door” EP som de släppte för nån månad sedan… riktigt skitbra!

  Sedan hans andra band ”The Postal Service” är ju grymma och de kommer med nytt album i år också…

  Nu drar vi till Bulgarien… tyck inte synd om oss! ;)

  2 | Anders

  augusti 6th, 2009 klockan 14:57

  Avatar

  Tack för tipset! Den hade jag totalt missat. Ska leta reda på den på direkten. Måste se till att kolla in ”The Postal Service” också.

  Hoppas ni får en härlig semester :-)

  Kommentarer

  Om

  Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...