blogg.ahlund.se

21 Apr, 2008

En vinnare!!

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Diverse

Bineros blogg fyllde ett år i fredags och det firade man med att anordna en tävling. De 50 först inkomna rätta svaren skulle vinna 1 års gratis webbpaket och en valfri domän. Som befintlig kund så bjuder de på 1 års förlängning av nuvarande webbpaket (och domänavgiften). Som ni förstår av rubriken på inlägget så var jag en av de femtio. Bekräftelsen kom via mail för bara några minuter sedan. Ja, jäklar… förstod väl att jag gjorde rätt som bytte webbhotell :-).

2 kommentarer till "En vinnare!!"

2 | Anders Åhlund

april 21st, 2008 klockan 20:47

Avatar

Damn sure, som man säger i… typ… England :-)

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...