blogg.ahlund.se

31 Mar, 2008

Musik just nu [mars 2008]

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Musik

Då var det dags att lista några av favoriterna i spelaren igen

Ser annars fram emot Death Cab For Cutie som inom kort kommer med en uppföljare till det otroligt bra albumet "Plans". Pratas även om att Michael McDonald ska komma med något nytt under våren. Michael kommer visst också till Sverige i juni. Klurar på om jag inte ska försöka få tag på biljetter till spelningen i Stockholm den 10 juni. Karln är en grym sångare och låtskrivare.

Gillar du amerikansk västkustrock ska du kolla in Peter Friestedt. Grabben har lyckats samla Bl a Bill Champlin (Chicago), Joseph Williams (Toto), Michael Ruff, Bill Cantos och Randy Goodrum m fl. Låter fint som tusan. Den 14 april lirar han förresten på Blue Moon Bar i Stockholm. Ett tips till dig som har möjlighet att ta dig dit då!

Tags:

Inga kommentarer till "Musik just nu [mars 2008]"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...