blogg.ahlund.se

21 Feb, 2008

Firefox extension ”Simple Mail”

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Diverse|Teknik

Mailklient med notifiering direkt i Firefox. Låter förbaskat smidigt. Det här är en liten Firefox extension som klarar POP3, IMAP/ och SMTP. Allt går som sagt att få snyggt inbäddat i favoritwebbläsaren. Nu kör jag gärna IMAP men upptäckte då att jag inte kan peka ut mappar för t ex "skickat" och "skräppost" m.m. Får heller inte upp de mappar som jag själv har skapat. Det var lite trist. Törs man hoppas på att det kommer i någon framtida version kanske. Annars låter det som sagt onekligen förbaskat smidigt. 

Ska försöka kolla in hur den hanterar POP3. Jag kanske återkommer med ett litet inlägg… 

Läs mer om, och ladda ner Simple Mail från Firefox Add-ons.

Inga kommentarer till "Firefox extension ”Simple Mail”"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...