blogg.ahlund.se

07 Feb, 2008

blogg.ahlund.se fyller 3 år

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Diverse

Missade visst treårsdagen med ett par veckor. Den 23 januari fyllde blogg.ahlund.se tre år. Det var då exakt tre år sedan det första inlägget skrevs i "Blogger". Tre år senare är det WordPress som gäller. 380 inlägg och 222 kommentarer senare rullar det fortfarande på. En del musik, några rader om design, prylar och länktips m.m. Ser dessutom ut som att bloggen har mellan 40-60 besökare per vecka. Riktigt kul!

2 kommentarer till "blogg.ahlund.se fyller 3 år"

1 | Helena

februari 7th, 2008 klockan 23:06

Avatar

Det är bara att gratulera och kul att du är tillbaka efter avbrottet! Böjade tro att du hade lagt ner. Själv närmar jag mig 1-års dagen, så jag antar att jag fortfarande räknas som nybörjare :-) Ha det bra!

2 | Anders Åhlund

februari 8th, 2008 klockan 16:06

Avatar

Tackar tackar! Då får man gratta dig lite också då kanske, även om det är lite i förskott :-)

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...