blogg.ahlund.se

25 Jan, 2008

Dags för From Business to Buttons 2008

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Design & CSS|Diverse

Logotyp, From Business To Buttons

Dags igen för konferensen "From Business to Buttons". Hade förmånen att få delta sommaren 2007. Nu är konferenswebben öppen, och jag är onekligen otroligt sugen på att anmäla mig till årets konferens. För att citera Axbom från ett inlägg på hans blogg efter förra årets konferens – "En mer prisvärd konferens i Sverige är svår att finna". Jag ska nog ta och skicka ett "snällt" mail till min chef redan nu tror jag :-).

Mina tidigare inlägg från 2007-års konferens

Via inUseful

Inga kommentarer till "Dags för From Business to Buttons 2008"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...