blogg.ahlund.se

14 Aug, 2007

Inte längre någon stereo hemma…

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Musik|Prylar

Tusan, det blev en liten miss i planeringen tror jag. Efter köpet av platt-tv:n förra veckan så kände jag att jag måste ha en riktig surround-anläggning också. Har tänkt mig något 5.1-system som låter bra. Tänkte bara att jag först skulle göra mig av med mina gamla prylar, innan jag går iväg och köper nytt. Nu gick det betydligt snabbare än vad jag kanske tänkt. Ett par annonser på Blocket och en blänkare på jobbets elektroniska anslagstavla gjorde susen.

Mina kära gamla högtalare från Mirage (med stativ) gick iväg bara drygt en timme efter att annonsen kom ut på Blocket. Subwoofern och småhögtalarna från Canton far iväg på torsdag. Med största säkerhet försvinner också harman/kardon receivern (HK3600) och CD-spelaren (HD7600II) före helgen också.

I slutet av veckan står jag utan stereo och jag vet ännu inte riktigt vad jag ska köpa. Är Canton fortfarande ett bra alternativ? Är harman/kardon lika bra som de var för nästan 15 år sedan? Tar tacksamt emot tips. Under tiden tillbringar jag några timmar på prisjakt.se tror jag :-)

2 kommentarer till "Inte längre någon stereo hemma…"

1 | Patrik

augusti 17th, 2007 klockan 17:44

Avatar

http://www.youtube.com/watch?v=9oxTy7KIAaA

Du kan ju lyssna lite på Paul Potts medans du funderar. :) Makalös kille ….

Hoppas ni har det gött i S-hamn !

2 | Anders Åhlund

augusti 19th, 2007 klockan 19:21

Avatar

Jodå, allt är bara fint.

Jäklar vilken kille. Kul att se juryn snegla på varandra när han kommer in och berättar vad han ska sjunga :-). Egentligen inte speciellt förtjust i Opera, men det här var ruggigt bra.

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...