blogg.ahlund.se

10 Apr, 2007

Mozilla Thunderbird 2 på gång!

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Diverse|Teknik

I slutet av april kommer uppföljaren till det som blivit min favorit bland alla mailprogram. Är du ”vågad” så kan du redan nu ladda hem Release Candidate 1 från deras sajt. Den största nyheten är att du kan märka upp dina mail på en massa olika sätt. Google Mail kallar det väl för ”labels” och i Outlook heter det kategorier. Man ska också ha stöd för ”phishing”. Nu har Thunderbird sin egen databas med kända nätfiskare, det ryktas dock om att den kommer att slås ihop med Firefox databas från version 3. En annan nyhet som jag tänkte se till att testa är möjligheten att koppla klienten mot mitt konto på Gmail. Sedan igår finns det faktiskt en version för minnespinnen också. Kika in på portableapps.com och ladda hem den.

1 kommentar till "Mozilla Thunderbird 2 på gång!"

1 | Jens Wedin

april 10th, 2007 klockan 13:50

Avatar

Nice, ska blir kul att se hur det gått får dem med nya versionen. 1:an är riktig bra tycker jag.

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...