blogg.ahlund.se

28 Mar, 2007

Musik just nu [mars 2007]

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Musik

I MP3-spelaren just nu:

  • Mika – Life in cartoon motion (2007)
  • Brett Walker – Nevertheless (1994)
  • Foreigner – Hot blooded & other hits (?)
  • Melody Club – Scream (2006)
  • Phenomena – Innervision (?)

Nytt och gammalt i en salig blandning. Från att ha kunnat ha max 60-70 låtar och några få album på min gamla spelare, så har man helt plötsligt över 1200 låtar att välja mellan. Härlig känsla (som jag inte riktigt varit van vid) att faktiskt kunna blanda och spela musik i en faslig massa timmar utan att man hinner ledsna. Jo då, nya spelaren känns fortfarande kanon. Möjligen ett litet frågetecken kring batteritiden. Det stod 20 timmar i papperen… men det kommer jag nog bara upp i om den får ligga och vila i tio timmar. Vet inte om det har att göra med att den är relativt ny, och man inte hunnit ladda upp och dra ur batteriet så många gånger än. Fungerar det fortfarande så med nya prylar? Har för mig att det var så med gamla mobiler "förr i tiden". Lyssnar fortfarande en del på Chris Cornell. Har sett att nya albumet "Carry On" ska släppas den 6 maj. Har grabben inte gjort något mera soloalbum sedan "Euphoria Morning" från 1999? Ibland tar det tid… Här är förresten en video på Cornells Bond-låt "You know my name".

Tags:

Inga kommentarer till "Musik just nu [mars 2007]"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...