blogg.ahlund.se

16 Jan, 2007

WordPress 2.0.7

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin WordPress

Sedan några timmar tillbaka kan man ladda ner version 2.0.7 av WordPress. Håller man det här tempot när det gäller releaser så bör man vara uppe på version 3.x någon gång i april :-). Version 2.0.6 kom ju för bara 11 dagar sedan. Det ska visst vara en viktig säkerhetsuppdatering och ett par små buggar som rättas denna gång. Om du redan installerat 2.0.6 så behöver man egentligen inte köra igenom hela paketet, det är faktiskt bara nedanstående filer som behöver uppdateras:

  • WP-admin/inline-uploading.php
  • WP-admin/post.php
  • WP-includes/classes.php
  • WP-includes/functions.php
  • WP-settings.php
  • WP-includes/version.php
Tags:

Inga kommentarer till "WordPress 2.0.7"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...