blogg.ahlund.se

11 Jan, 2007

Dagens siffra är 58

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Musik

Det är iTunes Store som säljer 58 låtar… per sekund. Sedan starten 2003 har man nu sålt över 2 miljarder låtar. Idagsläget säljer man 5 miljoner låtar per dag. Imponerande siffror, samtidigt ska man veta att iTunes Store "bara" ligger på en fjärde plats. De som "förstår sig på" tror att iTunes mycket väl kan vara nummer ett inom en ganska snar framtid. Undrar hur det går för ryssen som drog igång AllOfMP3. Har för mig att det blev ett fasligt liv för ett tag sedan, när det visade sig att de säljer musiken så mycket billigare än alla andra.

Inga kommentarer till "Dagens siffra är 58"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...