blogg.ahlund.se

04 Dec, 2006

Google Browser Sync

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Teknik

Har letat rätt länge efter en tjänst som skulle göra det möjligt att synca bokmärken och RSS-feeds mellan t ex jobb- och hemmadatorn. Nu tror jag äntligen att jag har hittat ett alternativ som iallfall fungerar bra för mig. Google har släppt Google Browser Sync (tillägg till Firefox) som låter mig spara cookies, sparade lösenord, bokmärken och historiken. Tillägget kommer också ihåg vilka sidor som var öppna när du sist stängde webbläsaren och ger dig möjlighet att öppna dem på nytt. Samtidigt som du installerar tillägget måste du ange inloggningsuppgifterna till ditt Googlekonto. Du väljer också vilka av ovanstående uppgifter/delar som ska krypteras och väljer en pin-kod för det. Jag har installerat tillägget på tre datorer och syncar i första hand mina bokmärken. På det sättet får jag också med alla feeds som jag prenumererar på och läser via Sage (ännu ett tillägg för Firefox).

Inga kommentarer till "Google Browser Sync"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...