blogg.ahlund.se

15 Nov, 2006

Kolla din .mobi-sajt

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Design & CSS|Mobil|Teknik

Via sajten MobiReady Report kollar du enkelt om din sajt verkligen är anpassad för användare som surfar med mobiltelefon eller pda. Tjänsten testar bl a din sajts nedladdningstid och om sidan överhuvudtaget validerar. Smart, enkelt och rätt snyggt. Väljer man att kolla på detaljerad information så får man möjligen lite kryptisk information, men, sajten/tjänsten är tydligen i ett beta-stadie… något som fixas på sikt kanske. Kolla även inlägget "The MobiReady Report" på dotMobi bloggen. Tack för tipset Jens!

Inga kommentarer till "Kolla din .mobi-sajt"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...