blogg.ahlund.se

28 Nov, 2006

Dagens siffra är 7113

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Teknik|WordPress

Jaja, Computer Sweden har också en liten notis som heter "Dagens siffra". Jag stjäl konceptet rakt av och presenterar siffror som betyder mycket (!?) i min värld. I slutet av september hade jag en teori om att jag inom bara ett år, skulle ha kommit upp i över 6000 spam och skräpkommentarer här på bloggen (om de fortsatte att komma in i samma takt). Tack och lov så finns det ett utmärkt skydd i Akismet. Kan ändå konstatera att min teori inte riktigt höll. När jag nu kollar hur många spam och skräpkommentarer som Akismet stoppat så ligger siffran redan på 7113. Helt sjukt! Tidigare inlägg om spam

Inga kommentarer till "Dagens siffra är 7113"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...