blogg.ahlund.se

25 Sep, 2006

@media2007

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Design & CSS

@media2007Den 7-8 juni 2007 är det dags för @media i London igen. Jo, det är ett tag kvar, men redan nu har man lagt upp en liten sajt/sida så att man får lite koll på vad som kommer. Jag och Jens hade ju förmånen att få delta på @media2006 för Skatteverkets räkning tidigare i år. Det var verkligen en riktig höjdare att få lyssna till en massa duktiga människor och att få möjligheten att knyta en massa spännande kontakter. En stor nyhet för @media2007 är att man kommer att köra konferensen i Hong Kong och San Francisco också. Nu hoppas jag såklart att man kan få möjlighet att delta även nästa år. Om inte i någon av ovanstående städer, så kanske i London igen!? Några talare är faktiskt redan bokade. Det är bl a Jesse James Garrett, Jon Hicks, Kelly Goto och Jason Santa Maria. Såg att man länkat till några av mina Flickr-foton från @media-sajen. Kul! Du hittar alla mina foton från @media2006 här! Mina tidigare inlägg om @media

2 kommentarer till "@media2007"

1 | Jens Wedin

september 28th, 2006 klockan 8:46

Avatar

Ja, man blir lite sugen. Vore ju kul att åka till San Fran eller HK, hehe.

2 | Jens Wedin

september 28th, 2006 klockan 8:50

Avatar

Kul med bilderna oxå

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...