blogg.ahlund.se

06 Sep, 2006

Egna kartor från Google

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Teknik

Har du kontaktinformation på din sajt? Då har du kanske en karta som också visar vägen till dig? Det finns dem som bara drar en länk till Eniro. Det finns dem som lägger upp en liten skärmdump från Google eller hitta.se eller rent av ger sig på att rita något själv. Nu kan man relativt snabbt och smidigt göra en snygg implementation av Googles karttjänst. Registrera dig på quikmaps.com sedan är det bara att sätta igång. Knappa in din hemstad, zooma, dra ut en eller flera markörer, skriv lite text och klicka sedan på knappen får att generera den kod du sedan använder för att skapa länken. Infogas snyggt via ett popup-fönster.

Inga kommentarer till "Egna kartor från Google"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...