blogg.ahlund.se

19 Aug, 2006

På önskelistan just nu

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Prylar|Teknik

SonyEricsson P990Sony Ericssons senaste smarta telefon P990 släpps äntligen tilll butikerna. Om jag har förstått det rätt så har man haft en del trassel med med bl a operativsystemet (Symbian) och hur man hanterar wlan. Några månader senare än planerat kommer den dock äntligen till butik.

Genom jobbet (Skatteverket) har jag idag förmånen att låna en P910 som fungerar klockrent. Efter att ha haft en massa olika mobiler och PalmPilots så har det varit otroligt skönt att ha alla funktioner man behöver, samlade i en maskin.

Nya P990 har bl a stöd för 3g, en kamera på 2 megapixel med autofokus och wlan. P990 klarar alltså bland annat att av att surfa snabbt på internet via ett trådlöst nätverk. Webbläsaren kommer från Opera. Har sett en tidig prototyp och konstaterat att man nu mera kör fliknavigering även i denna modell. Mycket bra tycker jag!

2 kommentarer till "På önskelistan just nu"

1 | Daniel Karlsson

augusti 29th, 2006 klockan 16:44

Avatar

Funderar starkt på en så´n här. Eller ska man gå på Qtek istället?

//Daniel

2 | Anders Åhlund

augusti 29th, 2006 klockan 17:08

Avatar

Nja… :-) En av kollegorna på jobbet har en Qtek (tror att den heter 9100). Den ser i och för sig riktigt fin ut, och har en faslig massa roliga finesser, men jag saknar t ex nummerknapparna. Har P910 idag och är riktigt nöjd. Nu har man fått lite smidigare navigering än tidigare och även wlan, så jag skulle nog satsa på SonyEricsson igen.

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...