blogg.ahlund.se

28 Aug, 2006

Lightbox JS v2.0

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Foto|Teknik|WordPress

Har testat att använda Lightbox på ett par sajter, för att presentera foton/bilder på ett tjusigt och lite annorlunda sätt. Har varit lite nyfiken på om man kunde få in det här på bloggen på ett smidigt sätt. När man nu kikade runt lite så fanns det visst en smidig liten plugin även för detta. Kolla in "Lightbox 2 plugin" och prova för all del gärna att klicka på nedanstående foto. Tog en massa foton när familjen åkte till Wij Trädgårdar i Ockelbo i somras. Ingen aning om den är/var ätbar, jag skulle inte chansa. Fanns en variant med skarp röd färg på "stjälken" också. Den såg dock inte mycket godare ut… Grönsak från Wij Trädgårdar i Ockelbo

Inga kommentarer till "Lightbox JS v2.0"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...