blogg.ahlund.se

13 Aug, 2006

Gratisprogram för minnespinnen

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Teknik

I mars skrev jag ett inlägg om en massa suveräna program för minnespinnen. En massa program som kan vara bra om du inte alltid sitter vid din egen dator, eller om du arbetar i en miljö där du helt enkelt inte får installera egna program. På portableapps.com finns programmen som inte kräver installation, och som med fördel kan köras direkt från minnespinnen. Sedan mitt inlägg i mars så har det kommit en hel del uppdateringar. Dessutom hittar man nu också bl a ett smidigt anitivirusprogram, fotoredigeringsprogrammet GIMP och NVU (webbredigeringsverktyg). Direktlänkar till sidor där du kan läsa mer om, och ladda ner respektive program

Alla program hittar du på portableapps.com. Det bästa av allt är nästan att alla program dessutom är gratis!

Inga kommentarer till "Gratisprogram för minnespinnen"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...