blogg.ahlund.se

30 Aug, 2006

Är du en paparazzi?

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Foto

Har du lyckats fånga en kändis på kort? Har du lyckats fånga en riktigt spännande händelse med kameran? På svenska sajten myscoop.com kan du isåfall sälja alla foton. Bara att ladda upp allt på deras sajt och vänta på att någon är intresserad av att köpa den. Japp, du kan alltså få betalt för alla gamla idolbilder du tagit. Jag sitter själv med ett foto på en rätt "trött" Yngwie Malmsteen. Kortet är från ett gig på Statt i Söderhamn någongång i mitten av 90-talet. Hörde jag någon säga 50 kronor? eh… 20? … 10 kronor då?

Tags:

Inga kommentarer till "Är du en paparazzi?"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...