blogg.ahlund.se

04 Jul, 2006

Äntligen semester

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Privat|Prylar

Det är bara tisdag i den första veckan av sex långa, härliga, lediga veckor. Det känns otroligt skönt. Som vanligt ställer man verkligen in sig på semester. Hade chefen kommit och sagt att jag skulle behöva skjuta fram ledigheten någon vecka så hade jag nog varit tvungen att sjukskriva mig. Känns som att man inte skulle ha orkat en dag till.

Nu har man väl en hel del att fixa med under semestern också. Allt sånt utöver det ”normala” som inte riktigt hinns med när man jobbar borta så pass mycket under veckorna. Det är allt från att fixa med bilen och måla balkongen till att olja in altanen och… ja, jag tror att jag har en lista här någonstans.

Tänk förresten vad bra ledigheten infaller, när man nu precis fått hem den nya datorn :-). Det kommer säkerligen att ta en dag eller två bara att flytta över dokument/filer, inställningar och adressböcker m.m. från den gamla burken. Sedan vill man ju kolla att allt verkligen fungerar som det ska, och hur snabb en ”Fujitsu Siemens AMD Athlon 64 bla bla bla…” egentligen är…

Inga kommentarer till "Äntligen semester"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...