blogg.ahlund.se

20 Maj, 2006

Helg i Stockholm

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Privat

Sitter med sonen på tåget mot Stockholm och en lördag/söndag med övernattning på hotell i storstan. Har pratat om det så länge, och nu äntligen blev det av. Han har bokat upp hela resan med allt från besök på armémuseets spionutställning till nya polisgubbar från BR Leksaker. Några nya par Hammarbystrumpor från Derby (supportershoppen) vid Hötorget och ett eller flera besök i stora musikaffären på Kungsholmen. Jag kommer nog att få fullt upp att hänga med. Dagen kommer att rundas av med mys (chips och godis) på hotellrummet och final i melodifestivalen. Finska bidraget Lordi går verkligen hem hos åttaåriga grabbar :-) Trevlig helg!

Inga kommentarer till "Helg i Stockholm"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...