blogg.ahlund.se

19 Maj, 2006

Bättre kod i Dreamweaver

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Teknik

Adobe (som ju köpte upp Macromedia för en tid sedan) har släppt en uppdatering av Dreamweaver. Den 9 maj lade man upp version 8.02 som kan laddas ner via Adobes webbplats. På deras webbplats skriver man så här:

SQL injections in web applications

The update updates server-side code generated by Dreamweaver to protect databases against SQL Injection.

Active content

The update fixes a problem with the code generated by Dreamweaver when it inserts active content such as a Flash file in a web page. In the latest versions of Internet Explorer, the generated code by Dreamweaver does not allow users to interact with the active content unless they click it. The update fixes the code generated by Dreamweaver so that users don?t have to click the active content. The update also provides a way to repair the code of existing pages with active content.

Inga kommentarer till "Bättre kod i Dreamweaver"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...