blogg.ahlund.se

08 Mar, 2006

Malmö, Lund, Eslöv, Hässleholm, Olofström….

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Diverse

Har tillbringat två dagar i Malmö med kollegorna J och O. Sitter nu på tåget mot Stockholm för att så småningom komma hem till Söderhamn. Har bytt flygresan mot tåg denna gång. Nackdelen är möjligen att restiden hamnar på någonstans mellan 6-7 timmar inklusive bytet i Stockholm. Möjligheten att kunna koppla upp sig på nätet kompenserar något. Man har iallafall ett perfekt läge att få en massa pappersarbete ur världen… under tiden passerar alla stora metropoler förbi fönstret – Eslöv, Olofström, Sävsjö, Tranås och Mjölby. Det är ju otroligt vad mycket man får uppleva :-). Har sett att SJ gör reklam för "After Work" på tåget. Det har jag inte sett någonting av… har väl kanske inte kommit igång riktigt än. Får kolla med kollegan J som också är med på tåget, om man kanske ska ta en öl lite senare. Kan ju bli världens drag i kupén.

Tags: , ,

Inga kommentarer till "Malmö, Lund, Eslöv, Hässleholm, Olofström…."

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...