blogg.ahlund.se

01 Mar, 2006

E-postprogram

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Teknik

Har sett att Thunderbird nu finns i version 1.5. Av ren slöhet och gammal vana har jag hela tiden kört Outlook Express, men nu får det vara nog. Jag kör i första hand Firefox som webbläsare, så varför inte kolla in Mozillas andra familjemedlem!? Någon som har erfarenhet av Thunderbird? … eller finns det något annat e-postprogram där ute som är ännu bättre?

3 kommentarer till "E-postprogram"

1 | Jens

mars 2nd, 2006 klockan 11:15

Avatar

Jag har kört TB ett tag, jag tycker det är hur bra som helst som privatperson. Deras spamfilter funkar också bra, bara man slår på det. Det lär ju sig själv så efter ett tag slipper man spammen iallafall. Nu med live rättstavning så tycker jag att det räcker långt.

2 | Molly

mars 2nd, 2006 klockan 23:35

Avatar

Jag har kört TB sen 2003, kanonbra spamfilter om man slår på det – väl prövat utav mig som får 200 mail om dan… :-)

Överlägset – bara att installera!

3 | Anders Åhlund

mars 3rd, 2006 klockan 10:25

Avatar

Tack för kommentarerna. Thunderbird är nu installerat och spamfiltret aktiverat. Det här blir kanon! Har försökt ”aktivera/plocka hem” rättstavning på svenska, men där hänger sig sidan bara. Annars har allt funkat klockrent.

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...