blogg.ahlund.se

18 Jan, 2006

Musik just nu [januari 2006]

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Musik

I MP3 spelaren just nu:

Väntar fortfarande på DCFC som lirar på Berns den den 6 februari. Saigon är det gamla lokala band där jag själv sjöng en gång i tiden. Blev bara så glad (och kusligt nostalgisk) när jag hittade alla låtar på nätet i MP3-format. Jag har ju själv inga prylar att flytta över låtarna från den gamla LP:n. Har pratat med David som skulle kunna hjälpa mig… får nog kontakta honom när han kommer hem från Egypten, så att man får bästa möjliga kvalitet. Laleh var förresten rätt ok. Overturner!? Det är grabbarna på jobbet som lirar 80-tals covers, det är gammal hårdrock som gäller. Nostalgiskt, kul och helt ok!

Tags:

Inga kommentarer till "Musik just nu [januari 2006]"

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...