blogg.ahlund.se

01 Feb, 2005

R.E.M. på Globen

Skriven av: Anders Åhlund i kategorin Musik

The Thrills som förband (Vilka är det!?) och sedan närmare två timmar R.E.M. Helt OK… eller till och med riktigt bra. En 4:a blir det i betyg från mig. Försökte mig på att ta några foton från mobilen. Konstaterar att det här med kamera i mobilen är ruskigt överskattat. Jo, jag lovar att det är R.E.M. med Michael Stipe i spetsen, som står på scenen.

2 kommentarer till "R.E.M. på Globen"

1 | Frida

augusti 9th, 2007 klockan 18:25

Avatar

jag var också där, underbart bra. (ja, jag vet att jag kanske kommenterar lite sent :P)

2 | Anders Åhlund

augusti 9th, 2007 klockan 20:28

Avatar

Oj… ja, det var ju så där två och ett halvt år sedan :-). Hur som helst är det alltid kul att få nån liten kommentar. Tackar!

Kommentarer

Om

Ännu en blogg, med allt från webbutveckling, design & css till musik, länktips och teknik. Lite av varje alltså...